Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Offroad-/4x4-däck

Offroad-/4x4-däck klarar de tuffaste utmaningarna tack vare den senaste teknologin

Köp Offroad-/4x4-däck online för bästa pris. Detta är terrängdäck som är anpassande för jeep och SUV och ger optimal säkerhet när du kör. Offroad-däck passar utmärkt för dig som ägnar dig åt motorsport eftersom de är tillverkade för att klara riktigt höga farter. En stor fördel med dessa däck är stabiliteten vid kurvtagning. Offroad-däck ska först och främst vara bekväma och flexibla när du kör på vanliga vägar, men de ska även klara tuffare förhållanden. Däcken är robusta och tillförlitliga, och tack vare modern och innovativ teknologi har tåligheten mot stötar ökat. Den optimerade konstruktionen av profilerna säkerställer maximal drift även på våta ytor. Däcken är också konstruerade för att skapa så lite vägbuller som möjligt, vilket ger en väldigt hög komfort. Däcken passar de flesta bilmärken, så som Volvo, BMW och Subaru.

Kumho Offroad-/4x4-däck passar både dig som är en inbiten offroad-förare och dig som är en äventyrare. Dessa däck har krävt mycket tid och pengar för att kunna utvecklas till de gedigna däck de är idag. De används på många av världens största rallytävlingar. Både de passionerade amatörerna och mer erfarna proffsen litar på dessa däck för att övervinna alla tänkbara hinder i körningen. Oavsett om det handlar om att köra på asfalt eller i mycket svår terräng som på leriga eller steniga vägar, i snö eller på sanddynor så är dessa däck som ökar din precision och säkerhet. Med dessa 4x4-däck vågar du dig ut i alla terränger och får ökad körglädje utan gränser. Däcken passar utmärkt till din SUV eller din jeep.

Beställ Offroad-/4x4-däck från oss online redan idag

Dack-outlet.se erbjuder låga priser och ett enormt stort utbud av produkter. Dessutom levererar vi snabbt och har ett stort nätverk av verkstäder som vi samarbetar med. Verkstäderna kan hjälpa dig att byta, montera och balansera dina nya hjul. Vi erbjuder trettio dagars ångerrätt.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Låga priser:

 

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.