Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus
Sök Däck
Bredd
Höjd
Diameter
Reifen Finden
Läs av värdena på det aktuella däcket 

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Superenkelt att beställa
Icons-a
Välj storlek
Icons-b
Välj däck
Icons-c
Beställ

Är det dags att uppdatera dina vinterdäck?

En av de viktigaste sakerna att tänka på under vinterhalvåret under nordiska förhållanden är att byta vinterdäck i god tid för att säkerställa grepp på halt väglag. Hos oss hittar du bra pris på alla typer av däck. V har både friktionsdäck och dubbdäck för vinterväglag. Vårt breda utbud inkluderar bildäck till personbil, SUV, transporter och 4x4. För att garantera din och din familjs säkerhet för kommande vintrar ska du investera i ett högkvalitativt bildäck för vinterkörning. Rätt typ av bildäck kan dessutom förbättra både din ekonomi och bilens prestanda, och inte minst grepp på isig eller moddig vägbana. Oavsett och du är ute efter dubb- eller friktionsdäck så har vi den typ av produkt och märke som du är ute efter.

Vinterdäck finns i olika varianter. De vanligaste är dubbdäck och friktionsdäck men idag finns även helårsdäck. Beroende på din körstil och vilken typ av terräng, vägbana och yta du kör på så kan vi hjälpa dig att välja rätt typ av däck, exempelvis Goodride däck. Om du kör mycket i stadstrafik kan ett friktionsdäck passa mycket bättre än ett dubbdäck. Ofta är dessutom dubbdäck förbjudna i stadsmiljö. För dig som bor ute på landet eller kör längre sträckor kan ett dubbdäck vara ett bra alternativ då de ofta ger bättre grepp på isigt väglag. I stadsmiljö fryser inte vägarna så pass mycket att dubbdäck behövs. Om mönsterdjupet börjar bli slitet på dina nuvarande däck, så ska du ta en titt på vårt utbud och byta ut dina däck redan idag.

Uppdatera dina slitna vinterdäck till nya redan idag!

Hos oss på dack-outlet.se hittar du högkvalitativa vinterdäck till personbil, SUV, 4x4 och transporter. Vi säljer även kompletta hjul och fälgar, industridäck samt däck till motorcykel. Med 100 märken att välja mellan, cirka 25000 profiltyper samt våra snabba leveranser så har du kommit helt rätt när det gäller att uppdatera dina däck! Med ett brett nätverk av kvalificerade servicepartners kan du boka tid snabbt och smidigt och ha dina nya däck på bilen fort. Skulle du ångra dig, så har du 30 dagars returrätt. Att handla hos oss är smidigt, tryggt och enkelt!

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.