Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus
Sök Däck
Bredd
Höjd
Diameter
Reifen Finden
Läs av värdena på det aktuella däcket 

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Superenkelt att beställa
Icons-a
Välj storlek
Icons-b
Välj däck
Icons-c
Beställ

Helårsdäck fungerar bra i både vått och torrt

Däck som går att använda under både vinter och sommarsäsong kallas helårsdäck eller allrounddäck. De är friktionsdäck som tillverkas i en särskild gummiblandning som fungerar bra i olika temperaturspann. Även djupet på däckens mönster skiljer sig från andra däck för att få bästa möjliga grepp på skiftande underlag. Det är praktiskt och ekonomiskt att köra på samma däck året om och de har dessutom lägre bullernivå än dubbade däck på till exempel asfalt. I vissa städer kan också dubbdäck vara förbjudna att använda och då är ett friktionsdäck ett måste om man vill ta sig fram med bilen. En av de stora fördelarna med ett året-runt däck är att man slipper byta däck två gånger om året. Hos dack-outlet.se hittar du billiga Nokian All Weather Plus tillsammans med många andra märken. Köp nya däck redan idag och kör med dem hela året.

Helårsdäck har fått en del kritik och till och med kallats kompromissdäck men med dagens moderna teknik och känsliga gummiblandningar så finns det dubbfria däck som fungerar lika bra som traditionella vinterdäck. Av de odubbade däcken finns det också två typer. Den ena typen är lämplig för nordiska vintrar med mycket snö och is och den andra är mer passande för europeiska vintrar som oftast är torrare. Ett däck som är avsett för vinterväglag brukar vara märkt med M och S. Det står för mud och snow och om däcket producerats för riktigt tuffa vinterförhållanden så brukar det också ha en märkning med en snöflinga på däcksidan. Dack-outlet.se har det du behöver så att du kan lägga domkraften åt sidan ett tag.

Pålitliga helårsdäck sparar både pengar och ryggen

Dack-outlet.se har låga priser och ett stort utbud av däck. Välj mellan 100 märken och 25000 däckprofiler och få dina nya däck snabbt levererade med gratis frakt. Du har dessutom alltid 30 dagars returrätt om du skulle råka beställa fel eller ångra dig.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.