Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Däck till lätt lastbil

Söker du lastbilsdäck av bra kvalitet till ett vettigt pris?

Att dina däck är anpassade efter de väglag du kör på är mycket viktigt. Lastbilsdäck som är slitna eller som inte är utformade för den nuvarande årstiden kan orsaka stora problem och i värsta fall leda till olyckor. Oavsett om du tillhör de som arbetar med yrkestrafik eller om du kör tyngre fordon till vardags så vill du vara trygg i vetskapen om att du har säkra däck. Med dagens teknik utvecklas däck inte bara för att vara så säkra som möjligt utan också för att vara miljövänliga, smidiga och hållbara. Dina däck kan således påverka sådant som bränsleförbrukning och komfort. Du kan göra dina köp online för en möjlighet att i lugn och ro utforska de profiler och märken som erbjuds. Hos dack-outlet.se hittar du såväl industridäck som däck till lastbilar och personbilar.

Köp dina nya lastbilsdäck hos oss redan idag.

Börjar dina lastbilsdäck bli slitna eller är det dags för byte inför en ny sommar- eller vintersäsong? Hos oss på dack-outlet.se kan du hitta ett flertal kvalitetsmärken som exempelvis däck från Michelin och Kumho. Vi har ett stort utbud som inkluderar 100 tillverkare och upp till 25 000 olika däckprofiler och till ett mycket bra pris. Dina däck levereras snabbt och utan kostnad samt med 30 dagars returrätt. Vi samarbetar med ett stort antal firmor som kan hjälpa dig med dina däckbyten.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt