Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

kompletta hjul: aluminiumfälgar med vinterdäck

Här hittar du aluminiumfälgar med vinterdäck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 3-5 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Nya och lätta aluminiumfälgar med vinterdäck till din bil

Förr kunde fälgar väga förvånansvärt mycket, något som adderade till bilens redan avsevärda vikt och som således ledde till högre bensinförbrukning. Idag är vi mer miljömedvetna och våra bilar lättare och vi kan köpa aluminiumfälgar med vinterdäck för att ha minsta möjliga inverkan på bilens totalvikt. Tillverkare som Nokian och Goodyear fokuserar inte längre bara på att förbättra prestanda och hållbarhet hos sina vinterdäck utan strävar allt mer mot att göra produkten så miljövänlig som möjligt. Funktionsmässigt har däck kommit långt. Du kan idag hitta dubbfria vinterdäck som sliter mindre på vägytan och ofta är lite tystare. En annan fördel med dagens samhälle och teknik är att du, i lugn och ro, kan handla dina däck på hemsidan till ett fördelaktigt pris.

När du ska köpa dina nya aluminiumfälgar med vinterdäck behöver du först veta vilken sorts däck som passar till just din bil. Vidare bör du ta i beräkning vilket underlag du i huvudsak kommer att köra på. Bor du långt i norr kommer snö och is vara det vanligaste medan körning i de södra delarna av landet handlar mer om vatten. Det är också skillnad på däck från olika tillverkare. Hos Pirelli kan du hitta däck utrustade med dubbtekniken "Dual Stud" som är företagets egna innovation medan Michelin erbjuder exempelvis ett dubbfritt vinterdäck som ger 35% längre livstid än andra däck på marknaden. Fundera över vilka egenskaper du behöver från ditt däck och välj därefter för att göra din bilkörning så säker som möjligt.

Köp dina aluminiumfälgar med vinterdäck redan idag

Dags att köpa nya däck och fälgar? Varför inte beställa dem online? Hos dack-outlet.se hittar du hela 100 olika däckmärken med över 25 000 olika däckprofiler. Hos oss erbjuds du fri frakt med snabb leverans och hela 30 dagars öppet köp.