Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

kompletta hjul: aluminiumfälgar med helårsdäck

Här hittar du aluminiumfälgar med helårsdäck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 3-5 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Billiga aluminiumfälgar med helårsdäck färdigmonterat och balanserat

Letar du efter bra, stadiga däck som är färdiga att montera? Då har du kommit rätt. Här finner du aluminiumfälgar med helårsdäck som går lätt och smärtfritt att montera. Det faktum att det är helårsdäck gör bara saken ännu bättre då du slipper oroa dig byte av säsonger. Nu behöver du inte längre komma ihåg vilken dag som är deadline för att byte av däcken. Detta gäller oavsett du kör personbil, eller om du letar efter industridäck eller lastbilsdäck. Däcken är välbalanserade och har ABE godkännande. Köper du en komplett uppsättning hjul blir det ofta billigare än om du bara köper ett eller två. Hos oss får du alltid ett bra pris och bra service. Behöver du hjälp med installation kan du vända dig till någon av våra servicepartners.

Aluminiumfälgar med helårsdäck passar utmärkt för den som vill ha bra däck utan krångel. Däcken finns för de allra flesta fordon och modeller. De är slitstarka och har bra, djupa mönster som gör att du håller dig säkert på vägen både under sommar och vinter, oavsett väglag. Här har man också tänkt på ljudnivån och bullret från däcken är mycket lågt. Kör du offroad ofta så finns även 4x4 däck tillgängligt med färdigmonterade fälgar. Dessa däck tål tuff terräng och klarar av hårda körningar i alla miljöer. De har ett bra och fast grepp för att du ska få ut så mycket som möjligt från din körupplevelse på ett säkert sätt. Våra däck är miljödäck som minskar på utsläppen och värnar om miljön.

Köp aluminiumfälgar med helårsdäck hos oss redan idag

Köper du dina däck hos dack-outlet.se kan du njuta av ett stort sortiment för alla olika fordonstyper. Behöver man hjälp med installationen av sina däck så kan man vända sig till någon av de 300 servicepartners som finns runt om i landet. Du får fri frakt och snabb leverans. Du har även 30 dagars returrätt om du inte skulle vara nöjd med ditt köp.