Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Punkteringsfritt däck

Punkteringsfritt däck stabiliseras med kraftigt förstärkta sidoväggar

Är du trött på att bli ståendes vid vägkanten och byta däck? Eller att riskera att lämnas strandsatt i mörker längs en landsväg? I så fall kan vi rekommendera ett punkteringsfritt däck, eller även så kallade run-flat däck, till ett lågt pris. Detta är ett året runt däck som fungerar även om ditt fordon får punktering på något av däcken. I första hand är det meningen att däcken ska hjälpa dig att obehindrat kunna ta dig till en verkstad. Punkteringsfria hjul har en konstruktion som förankrar däcksvulsterna vid kanten av däcket även om det har fått punktering, vilket gör att däcket är användbart även efter det att luften har gått ur. Därutöver sparar du även bagageutrymme genom att inte behöva släpa runt på ett reservdäck.

Punkteringsfritt däck - besök dack-outlet.se och beställ dina däck idag!

Däck Outlet erbjuder trygga däck till låga priser. Vi tillhandahåller ett brett sortiment med över 25 000 olika profiler från över 100 olika däckmärken som inkluderar bland annat Falken och Yokohama däck. Vi erbjuder snabb och gratis leverans samt ett brett utbud av monteringspartners som gärna hjälper dig att montera dina däck. Därtill tillämpar vi även 30-dagars returrätt om du skulle vara missnöjd. Besök vår hemsida idag - dack-outlet.se - och hitta de däcken som är bäst lämpade för just ditt fordon.

Montering av dina däck

Er monteringsverkstadVi har tänkt på monteringen av era däck. Bästa kvalitet, bra adresser för lite pengar.

Riskfritt köp:

  • 2 års garanti
  • 30-dagars returrätt