Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus
Sök Däck
Bredd
Höjd
Diameter
Reifen Finden
Läs av värdena på det aktuella däcket 

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Superenkelt att beställa
Icons-a
Välj storlek
Icons-b
Välj däck
Icons-c
Beställ

Vilka sommardäck är bäst för just dig?

Senast den 16 april måste dubbdäcken vara av. Har du friktionsdäck kan de sitta på året om, men enligt Statens väg- och transportforskningsinstitut (VTI) så kan det vara direkt livsfarligt med den typen av däck på varma sommarvägar. Enligt lagen ska lämpliga sommardäck ha ett mönsterdjup om minst 1,6 mm. Men tester visar att väggreppet försämras avsevärt redan vid ett mönsterdjup på under 3 mm. Att köpa riktigt bra däck kan vara en bra livförsäkring. Köper du dem online från dack-outlet.se får du också ett mycket bra pris. Inte nog med det. Hos dack-outlet.se ingår frakten alltid, oavsett var i landet du bor. Utbudet är stort, valmöjligheterna är många och det är enkelt att leta bland välkända tillverkare som till exempel Nankang, Goodyear, Continental och många fler.

Det är väldigt enkelt att beställa sina sommardäck på hemsidan. Mata bara in önskad bredd, höjd och diameter så visas ett urval av passande däck att välja mellan. Dessa uppgifter hittar man i instruktionsboken till bilen eller på Transportstyrelsens hemsida. Förutom priser får man också upp information om däcket, testresultat, ljudnivå, rekommenderad maxhastighet med mera. Dessutom hittar du den obligatoriska EU-märkningen. Titta exempelvis på däck från den välkända tillverkaren Yokohama. Det är en japansk tillverkare som är känd i hela världen för sina högkvalitativa däck. Oavsett om du har en Volvo V90 eller en Nissan Micra så hittar du bra, billiga och säkra däck på dack-outlet.se. Ett däck som fått väldigt bra betyg i många tester är Continental Premium Contact 5. Det finns att köpa till ett väldigt bra pris hos oss.

Beställ dina sommardäck enkelt och säkert från dack-outlet.se

Dack-outlet.se tillhandahåller däck, hjul och biltillbehör av hög kvalitet från mer än 100 välkända tillverkare. Här kan du lätt hitta det däck som just du behöver, enkelt och smidigt online utan att lämna hemmet. Välj ditt däck i lugn och ro hemma vid köksbordet. Du får alltid fri frakt och snabb och korrekt leverans. Blir du inte nöjd så har har du ändå alltid 30 dagars full returrätt. Behöver du hjälp med montering så kan du vända dig till av någon av våra samarbetspartners var i landet du än befinner dig.

Priserna är inklusive moms och fraktkostnader inom Sverige.