Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

kompletta hjul: aluminiumfälgar med sommardäck

Här hittar du aluminiumfälgar med sommardäck till alla gängse personbilar, stadsjeepar, offroadfordon och lätta lastbilar som komplett hjul med däck enligt dina önskemål, färdig monterade och balanserade med monteringssats fälg och godkännande (ABE) eller expertutlåtande.

Leveranstiden är ca 3-5 vardagar. Om det trots allt skulle uppstå en flaskhals i leveransen kommer vi att underrätta dig omgående.

Välj fordonsmodell

Märke:
Modell:
årsmodell / Typ:
Serie / utförandet:

Säkra aluminiumfälgar med sommardäck för bättre grepp

Behöver du kompletta sommardäck? Byte är nödvändigt inför säsonger men också när dina däck har blivit nedslitna. Håll därför noga koll på mönsterdjupet hos dina däck och var uppmärksam på eventuella sprickor i gummit. Du kan hålla din bränsleförbrukning nere med däck som är anpassade efter det underlag du kör på. Du kan också påverka förbrukningen genom att montera aluminiumfälgar med sommardäck på din bil, aluminium är en lättviktsmetall och minskar således bilens totala vikt. Idag är det absolut smidigast att göra dina köp online. Hos oss kan du, i lugn och ro, jämföra däck och däckprofiler till flera olika modeller som exempelvis 4x4 och lastbil. Vi har ett stort utbud som inkluderar 25 000 däckprofiler från 100 olika tillverkare.

Köp nya aluminiumfälgar med sommardäck redan idag

När du köper dina däck hos dack-outlet.se har du alltid 30 dagars returrätt. Vårt lager har däck till en lång rad olika bilmodeller så som exempelvis Saab, Volvo och Renault. Söker du däck till rimliga priser och med snabba leveranser så har du kommit rätt. Vi samarbetar med över 300 olika verkstäder och de står redo att hjälpa dig med monteringen av dina sprillans nya däck. Köp dina nya däck hos oss redan idag så bjuder vi dig på fraktkostnaden.