Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Lastbilsdäck

Se till att ha lastbilsdäck som passar alla årstider

Överallt i världen så fraktas det varor med hjälp utav lastbilar. Det kan röra sig om sträckor på flera mil. Oftast kör lastbilschaufförerna många timmar för att kunna leverera produkterna i tid. Detta gör att det är extremt viktigt för lastbilarna att ha rätt däck. Speciellt då både vädret och underlaget kan variera från land till land. Precis som en personbil behöver även en lastbil ha både vinterdäck och sommardäck tillgängliga för byte vid behov. Hitta just det lastbilsdäck som passar din lastbil. Ta tillfället i akt och köp produkterna online då du både får fri och snabb frakt samt 30 dagars returrätt. Välj bland 100 olika märken och ta del av däck i olika prisklasser som gör att du garanterat kommer hitta några som passar din plånbok.

Rädda liv genom att välja rätt lastbilsdäck

Är du en fantast av lastbilar och däck så är det givet att du ska klicka in på dack-outlet.se som erbjuder allt och lite till. Här hittar du olika typer av däck som passar lastbilar. Exempelvis kan du införskaffa helårsdäck som passar året om. Att välja rätt däck ökar inte bara säkerheten för föraren utan även för omgivningen. Mycket vilt olyckor förekommer varje år och då är det viktigt att ha rätt däck som kan rädda ens liv ifall olyckan skulle vara framme.

Logistisk rabatt

Om ni behöver en större mängd däck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: lkw-reifen@delti.com

Många betalningsmöjligheter:

  • Betala bekvämt med kreditkort, banköverföring, eller faktura.
    Visa Amex MasterCard