Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

lantbruksdäck

Bra lantbruksdäck skapar stora värden inom jordbruket

Lantbruksdäck är helt enkelt däck anpassade för maskiner och fordon som används inom jordbruk. De kan ha olika format och egenskaper beroende på vad för typ av fordon de är anpassade för. Hur stora maskinerna är spelar givetvis en avgörande roll. En annan avgörande faktor är om lantbruksdäcken används vid körning på olika underlag, till exempel i både skog och på åker, eller om fordonet är mer specialiserat. Däcken på fordon som körs i terräng behöver ett mycket gott punkteringsskydd och ge bra grepp under svåra förhållanden. Däcken på fordon som körs på bättre underlag kan istället vara framtagna för bästa möjliga bränsleekonomi. Vi kan erbjuda förvånansvärt billiga modeller från kända prestigemärken som Michelin och Firestone men även bland annat traktordäck från tillverkare som är specialiserade på utrustning till lantbruksmaskiner.

När det gäller lantbruksdäck står i regel kvalitén på utrustningen och maskinerna i direkt relation till verksamhetens lönsamhet. Man genomför alltså inte alltid en besparing genom att välja ett så billigt alternativ som möjligt. Det kan också vara en bra affär rent ekonomiskt att byta däcken i god tid. Ett produktionsstopp på grund av gamla däck som fått punktering kan innebära stora förluster rent ekonomiskt. När det gäller den här typen av däck är inte indelningen i sommardäck och vinterdäck lika avgörande som för personbilar. Traktorer kan till exempel ha antingen dubbar eller snökedjor året om så länge de inte förstör underlaget de kör på. Vi kan erbjuda däck från många tillverkare i denna kategori . Letar du efter däck från till exempel Continental, Vredestein eller Gislaved - så hittar du det.

Du kan tjäna mycket på att uppgradera dina lantbruksdäck

Vi på dack-outlet.se kan erbjuda så väl låga priser som ett stort urval av däck avsedda för de flesta typer av lantbruksfordon. Vi ger 30 dagars returrätt och har nätverk med servicepartners som gärna hjälper dig med monteringen, om det skulle behövas.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Snabb och bekväm service:

  • Online-beställning dygnet runt.
  • Leverans inom 3 - 5 arbetsdagar
  • Leverans till önskad adress eller till en av våra 1.200 monteringsstationer, som kan montera dina däck.