Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

Industri-, special- och släpdäck

Är du på jakt efter industri-, special- och släpdäck?

Hos oss på dack-outlet.se hittar du nästan alla typer av däck och vi erbjuder även industri-, special- och släpdäck. Oavsett om du söker lastbilsdäck, gaffeltruckdäck eller nya däck till företagets grävmaskiner hittar du dem vårt stora sortiment. Det är mycket viktigt att se över eventuellt slitage av däck på större maskiner. Detta eftersom en punktering eller slitna däck minskar effektiviteten samt leder till förlorade inkomster då en maskin kan bli ståendes under en längre period. Undvik detta genom att regelbundet se över alla däck. Passa på att nyttja våran logistikrabatt som ger dig ett förmånligt erbjudande vid de tillfällen då du är i behov av mer än 10 stycken däck. Du handlar bekvämt och enkelt online till ett mycket lågt pris.

Köp dina nya Industri-, special- och släpdäck till låga priser!

Hos dack-outlet.se hittar du ett stort utbud av både industri- och specialdäck samt diagonal släpdäck. Du beställer tryggt och säkert online och du får alltid 30 dagars öppet köp. Vi vill att du som kund alltid ska känna dig 100% nöjd och därför erbjuder vi endast högkvalitativa produkter till riktigt bra priser. Vi har även ett stort nätverk av servicepartners över hela landet så att du kan få hjälp med montering av dina nya däck. Beställ redan idag för en riktigt bra deal.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

små priser:

  • Kunder talar om priser som ligger 20 eller 25% lägre i jämförelse med den lokala däckhandeln.
  • Frakt och moms ingår i priset, utom till vissa öar.
  • Över 1.000 monteringsstationer.