Vi använder cookies för att anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla sociala nätverksfunktioner och analysera trafik. Vidare tillhandahåller vi partners inom sociala nätverk, annonsering och analys med information om hur du använder för webbplats. Om du fortsätter att använda vår webbplats så godkänner du våra cookies.
Beställningsstatus

markarbetsmaskiner / grävmaskiner

Köp prisvärda däck till alla typer av grävmaskiner och markarbetsmaskiner

Minigrävare väger allt från 0,5 - 8 ton och ställer höga krav på prestanda hos däcken. Man behöver ett brett däck för att klara de sidokrafter som uppstår när man använder grävaren. Sedan måste däcket även vara grovt mönstrat för att kunna bestiga branta backar och leriga underlag. Kraven på att manövrera grävaren smidigt är höga då minigrävaren ofta används vid trånga utrymmen. Däck till större grävmaskiner måste dessutom klara de enorma krafter det innebär med en större grävare på mellan 10-50 ton. Däcken är den enda kontakten mellan grävare och marken - se till att de är bra! Köp dina däck här hos oss på dack-outlet.se idag så får du däck till ett av marknadens bästa priser. Vi har däcken du behöver till din Volvo - med riktigt billiga priser.

Grävmaskiner - Köp dina däck hos oss idag!

Köp billiga och prisvärda däck till din bandgrävare online här hos oss! Vi har ett stort sortiment med däck från 100 olika märken, alltid med snabb leverans. Du får även tillgång till ett brett nätverk med över 300 olika verkstadspartners för installation och service. Vi här på dack-outlet.se är väldigt måna om våra kunder och skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din vara så har vi alltid 30 dagars öppet köp, allt för att du ska kunna känna dig trygg när du handlar hos oss.

Specialdäck i världsklass

Industri-, special- och släpdäckHos oss hittar du alla specialdäck, från gaffeltruckdäck och släpdäck till däck för byggmaskiner och släpvagnar.

Logistikrabatt

Om ni behöver en större mängd industri-, special- och släpdäck (mer än 10 stk.), vänligen skicka en mail direkt till: Logistikrabatt

Jätteurval och toppkvalitet:

  • mer än 100 däckfabrikat och
  • mer än 35.000 däcktyper.
  • Vi levererar endast däck av 1A-kvalitet.